Thursday, October 28, 2010

oh my Baby2 boo~ ^_^


ini baby 1..
comel x?? ^_^ baby ni lahir ptg .. msa aku ngah sibuk di kelas.tiba2 dapat satu msg dr number misteri.sebenarnya handphone ku yang hilang almost semua number sejak peristiwa handphone pink rosak. owh handphone pink ku. sekarang dah boleh letak dalam museum.dari message tu dia gtau baby dah nak keluar on that day. cuma ada masalah sikit sebab baby tak leh kuar normal.aku pun belum berkesempatan tanya kenapa.mungkin sebab cephalo-pelvic disproportion (CPD) kot.maksudnye baby tak muat nak lalu keluar macam biasa sebab kepala baby kecik or maybe tulang mummy dia yang kecil.tak pe la.yang penting semua selamat and lahir la baby comel ini. haa.. memandangkan hari tu ader exam hari isnin. tak sempat nak pergi melawat baby ni.. cuma g melawat baby seorang lagi yang kuar hari yang sama. cuma lewat 2 jam je.


ini baby 2.. 
dua-dua pun boy.macam kembar pulak keluar hari yang sama.masa baby ni lahir.mama pun excited and turun KL semata-mata nak tengok baby2 lahir ni..cucu sedara la katakan.comelnye dua-dua pun. geram nak picit pipi.huhu.

baby 1st nama Ahmad Adib Rayyan
baby 2nd name Mohd. Azeem

owh.. Rayyan..panjang nye nama kamu mama  papa kamu bagi. saya lupa nak pesan kat mereka supaya jangan bagi nama panjang2 sebab nanti bila nak isi borang kamu la org yang paling lambat habis.n bila nak buat name tag ,nama kamu paling kecil demi untuk memuatkan nama kamu kat situ. dengarlah nasihat org yang ader nama paling panjang dalam seluruh family kita ni.haha.. ^_^ 

owh.lupa nak gtau.baby2 ni adalah baby cousin ku..
moga diorg sihat2 n comel selalu~ sy tumpang gembira..
semoga ader hari yang lebih gembira bila akak comel ku pulak yang dapat baby.amin.

^_^


2 comments:

Lizzie Yasmin said...

Alo lo lo.. geram nya.. bila lar aku nk ada baby nie..

Dush.. kwen pun blom.. huhuhu

NaDic said...

hehe~ comel kan..

nanti dah kawen baru la dpt baby comel2.. hehe.. ^_^

Related Posts with Thumbnails