Wednesday, August 11, 2010

today is my lucky day .. 10/08/10

owh.. aku menang byk btol contest n giveaway today.. xcited btol begini..
hari ni aku penat gila sbb jadual class sgt pack sampai tak sempat pun nak balik bilik jap time lunch.. aku dah la tak sempat bekfast.. lapar sgt!! pastu kul1 baru aku dapat jamah nasik.. then kul 2 terus g clas.. sampai pening otak aku dengar lecturer mengajor kat depan.. hee..kwn ku siap tertido smbil nganga.. aku abaikan aje dia sbb cian pulak aku tgk dia n org lain lak ngah kusyuk so biarkan dia tido wpun kurang comel tido g2.. hehe..

owh2.. yg gembira ialah aku menang 1 giveaway and 1 contest!!
1) Contest tudung ku
ini entry yg aku post: http://mawarpink.blogspot.com/2010/08/contest-tudung-kesayangan-ku.html
dan.. aku bertuah sebab damia comel a.k.a anak kepada sis aleeya nih pilih aku.. huhu.. ^_^

Pemenang kedua Mawarpink.blogspot.com
(blogger yg baru saja aku kenali melalui contest neh...tahniah yea.. n samat bekenal kenalan gaks :)
yeay!! thanks tau.. ^_^

pemenang dr GA sis mieza juga di umumkan hari ini.. 10/08/10.. hee~ tgk2 sape yg kena

Tiefazatie

Alawiah Raji

Zai Kulim

Tomato Gurl


Mamalyna
 
ha..nmpk tak nama aku di situ.. hee~ suka2.. ^_^ 
thanks sis mieza.. 
 
huu~ walaupun aku tak hot.. tp sonok nyer jadi finalist (haha.. mcm juara lagu pulaks..)

good luck to other contestant jugak.. ^_^
p/s: g la blog nurul ni.. lagu kat blog dia best.. i pun tak tau lagu ape? lagu ape eyh nurul hehe.. ^_^

ok semua.. selamat berpuasa tau!!
نَوَيْتُ صَوْمَ غَدٍ أَنْ أَدَاءِ فَرْضِ رَمَضَانَ هَذِهِ السَّنَةِ لِلَّهِ تَعَالَى

 
 

6 comments:

Nurul chumel said...

yunk..
tajuk lagu tuh..
"Tuhan Berikan Aku Cinta" by Ayushita.. :)

thanx babe..usha blog i untuk tahu siapa yang menang! :)

Aleeya said...

hehe..tahniah tauuuuuuuu,..tunggu adiah kemenangan yea..da emel address ke blom..:))

Momma Mia said...

Tahniah sis.
memang seronok kalo menangkan..
tak kisah la apa hadiah nye pun

NaDic said...

thanks nurul.. ^_^ ok.. nk download lagu itu skang

[x]RaiRa87[x] said...

ooo nadicc..ade blog ghupenyeee.. HAHAHAHA

nadiah said...

bestnya menang banyak hadiah GA..
tahniah!

Related Posts with Thumbnails