Saturday, May 14, 2011

Jom Ke Oversea di Malaysia.. Berjaya Hills, Bukit Tinggi at Pahang

tada.. cantik tak fairy land ni?
inilah nama dia bukit tinggi.Bukit tinggi ni terletak dekat dengan pahang. tak ada la jauh sangat dari KL. so, kalau ada plan nak jejalan di Malaysia, boleh la g sini. ^_^
Perjalanan dr KL ke sini ada dalam sejam jugak la..
tinggi tempat ni dalam 2,500 kaki dari laut. Kurang tinggi dari Genting Highland kot. tapi tempat dia sejuk dan cantik!
kalau korang perasan la kan. iklan Enchanter tu buat kat cni.. haha
nak tahu lagi? click sini Cuti Malaysia 

gambar lagi.. dari jauh nampak mcm fairy land kan? kuat berangan dan banyak sangat tengok cartoon ni. *wink*wink*
ni gambar dekat ngan pintu gerbang tu. ala-ala macam atas jambatan.
kat bawah tu boleh tengok swan tau. ada 2 swan hitam and 2 swan putih.
swan u diasingkan .tak tahu la pulak sebabnya kan. agaknya sebab yang hitam tu evil kot..haa..

swan! 
Nadiah camerawomen berjaya tengah tangkap gambar ayu
ini la ayu.hehe


paparazi! uhuk~
air terjun..^_^ ye la tu
 wishing well, ha letak la coins dalam ni and make a wish.
owh jgn buat ye nnt tuhan marah! ^_^
jom check In


tata..nak balik dah. boleh pergi ke tempat lain lagi tau.
ada tempat horse, japanese tea house and tgk arnab comel.
sebab kesuntukan masa jadi next destination kami is the japanese tea house.
wha. nak naik ke atas kena berjalan jauh jugak. penat tapi seronok!


japanese house. boleh sewa kimono. tak ingat la berapa.huhu
tak banyak gambar kat japanese tea house sebab dah kepenatan.hehe
ok la.. ^_^ 
tu je.. sonok kan kalau boleh jalan-jalan selalu

3 comments:

tulus sweet said...

i saw hundred plus!kat china takde. ehe~

saharinasaharudin said...

dah pegi.menarik kn bukit tinggi:)

Fariza said...

best kan 7x. hik3.
sy pun suka g sini.
napa x pakai kimono? nampak sweet tau. :p

Related Posts with Thumbnails