Sunday, November 14, 2010

Mari Ganti Purse Erin Contest.

ini contest bru from my friend y juga blogger.. ^_^
meh tgk ape cerita nye?

owh.. nak maklumat lanjut sila ke blog dia ni.. meh2.. 

 ..ini banneryer.. comel kan pink..
ok.. erin.. ini pilihan saya

Purse A : ly Pink BURBERRY Purse
details
here
nape u shud buy this?
owh sbb bila 1st time tgk je sy dah suka kat this one.
nampak suweet sgt n simple..sesuai utk u.. hehe~
lagipun warna dia cangtik..~ n corak dia simple..
so.. i prefer this one.. hope u like this too~

ok2..
ini syarat2: n my checklist.. ^_^
1. Jadi follower Ceritera Erin dan Closets of AmyAmy. letakkan kedua2nya ini di bloglist anda. (wajib yer)

2. Buat sticky entry smpi 20 Nov, bertajuk Mari Ganti Purse Erin Contest.

3. ltak banner di bawah ini di entry dan sidebar blog anda.wajib di linkkan kepada entry ini. if not, disqualified! size adalah mengikut sesuka hati anda.oh yea, anda juge perlu letakkan nama Ceritera Erin, dlm entry anda dan linkkan ke entry ini


4. Nyatakan yg mane satu pilihan anda beserta gmbr pilihan anda (beserta link ke entrynye). Beritahu nape i shud buy that purse. (sila tgk details supaya dpt bg jwpn terbaik)

5. Tag rakan2 blogger anda (sekurang2nye 3) dan pastikan dorg tau dorg kne tag eh?

beba
nurul
tia

6. nyatakan nama, email, id follower dan entry link di ruangan komen ini SAHAJA.

2 comments:

aMyErInAiMiE said...

ok nadic. anda lulus! hehe.btol jugak ek~ design die cantik lg kn?hehe
goodluck!

Lelord said...

heheh good luck

Related Posts with Thumbnails