Monday, November 22, 2010

Lets talk about Dinner & Dress part 1

mari mengira hari..119days before my final exam and 96 days before my study week.
OMG..bukannya jauh pun lagi.pejam celik tambah tolak bahagi darab ngan masa tidur makan dan berhibur, dah jadi 19 hari.. haha~ kiraan yang kurang logik. tapi macam tu la lebih kurang.So,motivasi kepada diri sendiri.."study Smart!! Dont Malas2..aiyak~" 
bagaimanakah menanam sifat rajin itu dalam diri ku? isk..semua doakan say supaya "LULUS CEMERLANG DALAM EXAM MBBS SAYA NEXT YEAR TAU.."bila sebut next year macam jauh je lagi kan.padahal lagi 4 bulan kot.. Owh.makin tua la saya.tapi tak kisah la,masih mahu anggap diri sendiri muda remaja.cewah~

Dinner? ha.. every year kat UM ni mesti ader annual dinner..so last year dah pakai "Hot Pink"
huu~ this year tak tahu nak pakai ape..
saja nak buat entry pasal dinner n Dress.. alang2 menyibuk kat website lain tengok2 dress yang cantik,boleh jugak kongsikan..nway..sape2 ader idea lagi sy suka!!.. ^_^

ini Dinner 2010 ^_^

fwens..^_^


ok.. dh la~ ^_^

8 comments:

~terataibungaindah~ said...

hahahaaha!

Cik Nathrah said...

cantek dresss..gojes :)

NOOR FATIN said...

cantiknya dress n tudung..waaa

persona said...

jemput bertandang ke blog saya..:)http://persona-segalanya.blogspot.com/

usop said...

ermmmmmm mcm artis, hehehehe

Ms and Mr Red Ribbon said...

lawa la dress tue :)

NaDic said...

tina a.k.a teratai bunga.. nape kamu gelak.. haha

thanks u all.. ^_^
dress ni random pick je..

next dinner 26.1.2011..owh xda idea nak pakai ape.. ^_^

NaDic said...

to persona: tahnks for da invite

Related Posts with Thumbnails