Monday, June 28, 2010

MiszLullaby 1st contest


sy suka pic ni sbb sy n kwn2 sk buat gaya gini.. letak satu jari kat muka.. konon2 comel.. haha
tak tau jadi comel ke comot.. ^_^ 
pic ni diambil masa dinner kolej  saya ..early this year..
saya pakai tudung yang akak saya jual kat 'cantik itu kamu' (ops.. promote pulak)..
masa dinner tu ramai org suka tudung tu.. sy pun sk kot.. hehe..
kat blog akak sy jugak ader pic sy pkai this dress n ader org pernah mail n tnya mana beli dress tu..actually buat sendiri.. mula2 beli dress yg smpi lutot then beli kain yg nak sma ngan dress tu..
pas2 jahit la.. semua org ingat memang dress siap dah.. pas ni boleh cuba.. ^_^

owh..ini kat PD (port Dickson).. cantik kan laut kat sini..
picture nih tak berapa nak clear sbb guna hp jek.. maklum la.. masa tuh belom kumpul duit beli camera lagi.. hehe.. sy suka pic nih sbb baju tu BF sy kasi.. n skirt jalur2 pelangi pink tu adalah item pertama yg sy beli online..sy suka pink!! ^_^
tapi rupanye ader gak skirt g2 jual kat scarlet jusco.. cis.. haha..
masa sibuk tngkp gambar kat sini.. tb2 ader foreigner sekeluarga dtg kat kitorg ckp nk tlg tngkp kan gmbr.. baik kan diorg.. so last2 kitorg tngkp gmbr skali ngan diorg gak.. berbudi bahasa betol org arab tu.. hehe
sy suka sangat background dia.. sbb sy suka warna2 g2 kot.. 
actually pic nih candid.. sbnarnyer ngah posing dpn cermin.. (*_*) malu...haha..
nampak tak hp kat tgn tuh.. huhu.. ngah syok sendiri ..tb2 BF sy candid.. tp  rasa cam comel lak (*prasan*) sbb nampak ceiling yg warna-warni itu.. nih kat hotel Mariot KL sentral.. ^_^ .. kalau ader masa dtg la sini..hee.. nih pun dtg sbb dinner lagi sekali..

ugu.. gambar nih simple jek.. tp sy suka sbb masa nih dapat cake suprise dari incik Khairi a.k.a Bf ku.. hehe
cake jugak pink.. sbb dia tau sy suka pink.. walaupun muka bulat jek dlm gmbar ni.. tp tak kisah la.. sbb ader cake pink yg tulis nama saya.."nadic".. 23th birthday.. owh.. sy dah tua.. ayoyo..
p/s: ok MiszLullaby.. byk sgt ke  pic sy letak?? hehe.. tak der limit kan.. nnt pilih k.. thanks.. ^_^

My CheckList (xoxo)
  1. Be my follower. Done
  2. Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juge di side bar ye... Code nye korang boleh copy dekat my sidebar.......Done
  3. Make a post about this contest.Explain la sikit psal contest ni.
  4. Upload gambar korang yang korang paling suke and korang rasa cantik.Done
  5. Xkesah berapa banyak gamba korang nak letak,letak la..I will choose it.(TLG PILIH YE BOSS.. HEHE)
  6. Tag sorang kawan korang.And make sure org yang di tag tu tahu yeee...Boleh la spread the words sikit kan??=DDone
  7. Leave your link below..so that i can check it.Done
  8. Korang boleh join dua-dua contest jugak.Takde halangan.So,ape lg..pergila amek gamba cepat!=D OKEH
  9. If you r not familiar wif pupa milano and yves rocher.Check their websites at my side bar. SURE.. tq

3 comments:

miszlullaby said...

hye...i choose yg pkai dress merah tu k?u look fabulous.thanx for joining.good luck.

Nurhidayah Shamsury said...

sy mahu join..

K.Safwan said...

huhu~ contest ape plak kamu masok nih?? neway, gudlux yer?? huhu~

Related Posts with Thumbnails