Tuesday, June 29, 2010

CONTEST SENYUMAN MENAWAN.. ^_^

Senyuman Menawan..uhuk (menawan ke?? ^_^)
sementara ader masa ni.. saja nak join contest byk2.. hehe..
contest nih di anjurkan oleh CIK Gyena..
so.. kalau berminat boleh la click ke link or banner diatas ye.. 
korng kena penuhi beberapa syarat mcm kat bawah 
or
go directly to her page and ader sticky mode there.. senang skit korang nak paham kan...(Promote3x)

ini pic saya.. uhuk (*V*)
|
|
|
|
|
|
|
V

  this pic was taken masa my dinner kolej .. every year before end of 2nd sem mmg akan buat dinner2 macam ni... so masa nih la nak pakai ape2 pun baju yg kamu2 rasa comel.. haha... comel ke??.. so sy suka pic nih sbb dapat g dinner ngan insan tersayang.. lagi pun dapat dudok meja ngan semua BFF.. so sbb tuh boleh senyum ikhlas2 cam ni.. haha.. nampak ikhlas tak ni??
tema kali nih hitam + sikit pink.. hitam is his favourite colour n pink is my fav...
n sempat lagi pakai nail polish colour hitam ( tak sesuai utk kanak2 di bawah umur ye)..
jangan risau senang je nak tanggalkan ngan remover dia.. ^_^
so.. menawan ke tak menawan ke biar CIK Gyena yg tentukan.. hee...
owh... tarik tutup contest 30 July tau.. cepat2 b4 terlambat eyh.. cheers..

saya nak tag : syida n dely ^_^




MY CHECKLIST
  1. Be my follower.Following u always
  2. Penyertaan dari blogger lelaki & wanita di alu-alukan...tak kesah!!!yeay!!
  3. Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juga di side bar ye...done
  4. Make a post about this contest.Explain la sikit psal contest ni.baik la boss..hee
  5. Upload gambar "SENYUMAN MENAWAN" korang yang korang paling suke and korang rasa cantik. Edit ke x...Sume tu terpulang pada creativity masing2.okeh
  6. Cerita kan kenapa korang suke gamba tu. Make it interesting ok?sure
  7. Tag (2) dua orang kawan blogger korang.And make sure org yang di tag tu tahu yeee...Boleh la spread the words sikit kan about this contest.ok
  8. Leave your link below. beres.. hehe

2 comments:

I*K*T*I*R*A*F said...

all d best utk kamu! :)

Gyena Chobitz Armani said...

morning chumel..

1stly thanks cuz sudi join contest cik gyena ni yerp...gud luck ye gurl..

Related Posts with Thumbnails