Wednesday, July 14, 2010

PHOTOGENIC Contest!!

 
 pic ni saya suka sbb masa ni jumpa kwn2 n senyum tak nampak gg depan yg kurang cumel..haha..
sy suka jugak jug nih (pelik sungguh).. sbb unik n nmpk tak ader bunga crystal kat jug tu..cantikkan.. ^_^
kat belakang tuh nampak daun-daun sbb masa snap picture ni kat 'The Garden Cafe'.. 
saya nak tag
1. Fariez
2. Shida
3.Shau a.k.a pikocomot.. ^_^



checklist!!
1.terbuka kepada semua peringkat umur.ok
2.gambar anda hendaklah gambar anda seorang ! jika anda bersama-sama yang lain saye REJECT,baik
3.gambar anda mestilah sePHOTOGENIC yg mugkin, sy cuba.. hehe
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn maaf jika boyfiee anda mahu join,tunggu next contest yeah ..(ok incik boyfriend..kamu tak di jemput.. hehe) 
5.mestilah menjadi follower saya 'mia farrow's' (sudah mia) 
6.sediakn entry khas untuk contest ini dan tag minimum 3org . ok..kwn2
7.sila letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda :)anda boleh pilih yang mana sat.. dah pilih dah.. ^_^
8. tarikh tutup contest ini ialah 15 JULAI 2010

1 comment:

shida~ said...

alamak dh tak sempat nak joinnn..huhu

Related Posts with Thumbnails