Saturday, April 24, 2010

tOo LitTle Too Late

ugu~ tak tahu la ape kaitan tajuk n entry kali nih.. ^_^
dah seminggu posting kat banting.. seronok & ader sikit xseronok sbb wireless dier semua pun nak block
tak boleh nak bukak blog pun.. cedey2.. *_* jadi tak boleh nak blog walking.. minggu nih balik UM..
gunakan kesempatan yg ada utk wat entry baru & jejalan ke blog org lain.. hehe.. 
activity selama seminggu.. ini summary nyer..hehe

lappy sebelum ader kulit..^_^
lappy selepas ader kulit..^__^

makan tom yam jom... sebelum g banting
ini kat rak thai amcorp mall.. cedap tom yam dier..X0X0
 
 
Semasa di banting.. ^_^
tgk la barbie2 yang dijadikan replika utk represent staff2 di hospital banting.. comel kan.. hehe..
barbie pun pakai tudung.. hehe
 
ini restaurant juvita yg popular di banting.
ikan bakar disini sedap & paling penting.. harganya sgt2 berpatutan..
dekat jek dengan hospital banting..
 
jom2.. study2.. ^_^

study la..bagus...




3 comments:

K.Safwan said...

blog walking jer tau.. mentang2 xdak exam.. :P

Nashays said...

hye..kite pakai lappy yang sama..dik beradik yg terpisah..hahahha

~Bloggerina~ said...

next week kita nak gi kem PLKN jugra!

Related Posts with Thumbnails