Saturday, January 30, 2010

cOntesT sErLaHkAn DiRiMu



Satu lagi contest yg best ,
sbb~ contest ini memerlukan korg citer ttg masalah kulit muka korg..

uhuk~ pastinya bukan benda yang payah kan..

hari2 belek muka tu, mesti dah tau ..


so.. nk JOIN?? click link ni..
http://pinkypwincess86.blogspot.com/2010/01/contest-gaya-menyerlah-anjuran-cik.html
(kat side bar pun ada link nye)


then,kena letak pic korg..

~My Picture~
~My Skin~
Kulit saya jenis kombinasi.Payah jugak la kulit jenis ni sbb bila nak beli alat solek ke, pencuci muka ke, kena pilih antara normal & oily skin sbb bukan semua product ada khas utk kulit jenis kombinasi nih..

Bahagian T-zone la (dahi,hidung & dagu) yang paling berminyak & selalu di tumbuhi jejer ( jerawat..hee). Jejer nih tumbuh pada bila2 masa mereka suka..dah mcm biskut.. kejap ada..kejap tak da.. hm.. tak dilupakan liang pori2 yg agak besar kat T-zone ni sbb itu mmg pakej utk kulit berminyak kan..hee~

owh~ masalah 'kepala putih & hitam' ( black & whitehead) juga tidak ketinggalan... tapi untungnya blackhead tak la byk..

Scar~ hmm.. kulit saya juga lambat betul nak sembuh dari ape2 luka.. &
akan meninggalkan scar yg lmbt btol nk ilang..Sabar jek la.. : )

Saya harapkan:
~saya jumpa product yg dpt bantu kecilkan pores
~bantu sy ilangkan scar & kurangkan jejer..

ok.. dah..
thanks pinkypwincess..
saya suka PINK jugak..

p/s:
ampoules tuh mcm best je.. thanks for the info.. insyaAllah.. sy akan cuba.. *wink*wink*

Tahu Contest ni dari :
~cik pinkypwincess sendiri~

~@@@@@@@@@@@@@@@@@@@~

CHECKLIST
1. terbuka sesiapa sahaja yang ade blog sendiri. ( ade2x..hee)
2.Letakkan contest banner berikut di sidebar blog anda dan banner tersebut tersebut mestilah link ke kepada blog cik pinky pwincess ini (dah2x)
3. sila letakkan blog cik pinkypwincess di bloglist anda (dah princess..)
4. WAJIB jadi follower sy agar anda tidak terlepas daripada mengetahui siapa pemenang contest ini kelak..(following u always)
5. Buat entri mengenai contest ini dgn tajuk "cOntesT sErLaHkAn DiRiMu" ....Didalam entri anda juga perlu ada backlink ke blog saye ini (linked u)
6. Letakkan gambar individu anda yg mane anda rase anda kelihatan menyerlah didalam gambar itu..xkisahlah gmbr close up muke je ke, half body ke, full body ke..yg penting pic itu adalah diri anda sendiri. ( huu~ dah)
7. Nyatakan ape masalah kulit anda atau pun ape yg anda inginkan untuk kulit wajah anda..contoh nye masalah jerawat, masalah kulit berminyak, masalah kulit kering ..pigmentation,nk mencerahkan kulit, nk kecikkan liang pori2, nk menegangkan kulit muke dan ape2 sajelah. ini penting supaya sy tahu ape yg sesuai untuk kulit anda apabila pemberian hadiah kelak sekiranya anda berjaya. ( baikla)
8. Di dlm entri anda sila nyatakan anda mengetahui contest ini dari blog siapa.(Princess)... = )
9.Sila tinggalkan URL contest anda di ruangan komen pada entri ini.(sekiranya letak url di komen pada ruangan entri yg laen, penyertaan anda tidak akn diterima.) dats it! ( ok!! )

2 comments:

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ said...

holla-holla~
sowy lmbt terjah entri contest u..sedikit bz..cik pinky dh terima dh pn penyertaan cik baina..tp lambat update sbb bz..baru hari neh smpat nk update..

dh check da, sume nyew complete oke..soo,,gudluck lah nnt yew..
thanks for join,okies?? ;)

baina said...

ok dear~ thanks a lot.. ehehe~
best la contest awak..

Related Posts with Thumbnails